B-Glucan
B-Glucan
Een rijk complex van natuurlijke B-vitaminen met een hoog gehalte aan ge√Įsoleerde b√®ta-glucanen (80%) en mannan-oligosacchariden (MOS)

Artikelnummer

P12201001

Gewicht   

0,250 KG

Standaard levertijd

3 dagen

EAN

5904730919401

‚ā¨¬†37,70 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een rijk complex van natuurlijke B-vitaminen met een hoog gehalte aan geïsoleerde bèta-glucanen (80%) en mannan-oligosacchariden (MOS), Een zeer belangrijk onderdeel van de voeding van honden en katten tijdens herstel (Na ziekte en verwondingen) bij oncologische ziekten en in situaties van verzwakking van het organisme, het verhoogt de voedingswaarde van voedsel en de smakelijkheid ervan aanzienlijk. Het heeft een aanzienlijk invloed op de optimalisatie van de spijsvertering (prebiotisch effect).

1g van het preparaat bevat meer dan 0,8g van de concentratie van zuivere 1.3/ 1.6 béta glucaanmoleculen uit de celwanden van biergist. bétaglucaan moleculen komen vrij uit de cellen van de wandendankzij een speciale gepatenteerde methode die de stoffen niet afbreekt, waardoor hun oorspronkelijke structuur en activiteit intact blijft. Dankzij de de uitzonderlijke zuiverheid van meer dan 80% pure 1.3/ 1.6 béta-glucaan kan het preparaat het immuumsysteem en het metabolisme van dieren langdurig ondersteunen!

INGREDIËNTEN:


Droge brouwersgist (Saccharomyces cerevisiae), betaglucanen, mannanooligosachariden


ANALYTISCHE BESTANDDELEN:

Ruw eiwit 4,0%
Vocht 5,0%


DOSERING:

Katten & honden <10 kg lichaamsgewicht: 0,5 gr
Honden 10 - 20 kg lichaamsgewicht: 1 gr 
Honden 20 - 30 kg lichaamsgewicht: 2 gr 
Honden over 30 kg lichaamsgewicht: 3 gr

WIJZE VAN TOEDIENING:

Serveer gemengd met voedsel. Bevochtig met water na het in de kom gieten voor een beter effect van het mengen met voedsel.
De bijgevoegde schep bevat 1 gr product.

WAARSCHUWING: 

Het preparaat moet regelmatig worden toegediend, aangezien de activiteit van het immuunsysteem 72 uur na orale toediening voortduurt.